Zaanse Geluiden
Week Inclusieve stad/Maak het verschil – 19 t/m 24 februari 2018

Week Inclusieve stad/Maak het verschil – 19 t/m 24 februari 2018

Gelijke kansen voor iedereen! Het verkleinen van de kloof tussen verschillende groepen en ruimte voor diversiteit. Wat is een Inclusieve stad? Een dynamische en diverse samenleving waar mensen uit alle culturen en mensen met allerlei achtergronden en bijzonderheden zich kunnen ontwikkelen en verschillend kunnen zijn. In de week van maandag 19 t/m 24 februari hebben we Zaanse geluiden opgehaald over de inclusieve stad. In bovenstaande strip de opbrengsten in een oogopslag. Nieuwsgierig naar de Zaanse geluiden per bijeenkomst? Onderaan deze pagina staan de links naar de verslagen.

De Zaankanter, 14 februari 2018

 

In de themaweek Inclusieve stad gaan we onderzoeken hoe we in Zaanstad kunnen bouwen aan een inclusieve stad met kansen voor iedereen. Onder het motto: Maak het verschil! Hieronder vind je alle programma-onderdelen waarvoor je je kunt aanmelden via de link.

Wat vind jij belangrijk voor de komende jaren in Zaanstad? We nodigen jou van harte uit om het gesprek hierover aan te gaan. Wat is jouw Zaanse geluid?

Zaanse geluiden wordt georganiseerd door Platform Aan de Zaan, ondersteund door de gemeente Zaanstad en betrokken organisaties.

Verslagen Week Inclusieve stad en meer informatie zie de links hieronder

Video en verslag Uitdaging hoe blijf je gezond? – 19 februari 2018

Verslag Ontmoetingen in de wijk – 19 t/m 24 februari 2018

Wensvideo en opbrengst ideeën Onze stad voor iedereen/Maak het verschil – 20 februari 2018

Verslag en ‘Spoken word’: Goed gesprek met (kinder)ombudsmannen over inclusieve stad? – 20 februari 2018

Verslag Haal het talent naar boven – 21 februari 2018

Verslag en video Haal ze er weer bij – 22 februari 2018