Zaanse Geluiden
Gratis naar de film An inconvenient Truth 2 – 6 feb 2018

Gratis naar de film An inconvenient Truth 2 – 6 feb 2018

Tien jaar nadat de film An Inconvenient Truth 1 klimaatverandering onder de aandacht bracht, is het boeiende deel 2 verschenen dat ons laat zien hoe dicht we bij een ware energierevolutie zijn. Het klimaat verandert, de waarheid niet.  Voormalig Vice-President Al Gore gaat onvermoeibaar door met zijn strijd terwijl hij de wereld rondreist om talloze klimaatdeskundigen te trainen en zijn invloed uit te oefenen op het internationale klimaatbeleid. Camera’s volgen hem achter de schermen tijdens zowel persoonlijke, grappige als ontroerende momenten. Hij blijft het inspirerende idee uitdragen dat de gevaren van klimaatverandering overwonnen kunnen worden door innovatie en inspiratie.

Graag nodigen we inwoners en bedrijven van de Zaanstreek van harte uit om (nog meer) bewust te worden van de klimaatverandering.

De film draait speciaal in de Duurzaamheidsweek in Filmtheater De Fabriek te Zaandam. En om zoveel mogelijk mensen uit de Zaanstreek te inspireren, mogen we deze film op dinsdag 6 februari a.s. om 12:30 uur en 18:30 uur gratis aanbieden (max 2 kaartjes per persoon en op=op). Bestel hier je kaartje